Maximális komfortérzet, minimális energiafelhasználás

Az elmúlt évek jelentős változásokat hoztak az emberek szemléletmódjában az energiafelhasználásra, az erőforrások pazarlására és környezeti értékeink védelmére vonatkozóan. Jövedelmünk jelentős részét fordítjuk rezsi kiadásokra, a mindennapi életünk során felhasznált energia költségének megfizetésére. Akár környezet tudatosságból, akár anyagi megfontolásból egyre fontosabbá válik számunkra az energiatakarékosság, hőszigeteltjük házainkat, lecseréljük a nyílászárókat, megpróbáljuk csökkenti fűtési költségeinket, igyekszünk új - megújuló energiaforrást alkalmazó - technológiai megoldásokat igénybe venni.

Cégünk igyekszik ezekre a komplex igényekre komplex megoldásokat kínálni. Rezsi kiadások éves összegének kb. 60-80 %-át a fűtés teszi ki. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyeket magas hatásfok és energia hatékony működés és megfizethető kivitelezés jellemzi.

Infra Fűtőfilmelektromos, nagy felületű és alacsony hőmérsékletű fűtési rendszer. Kivitelezése kevesebb kiadással jár, mint a hagyományos fűtésrendszeré. Működési technológiájából adódóan - a Naphoz hasonlóan, távoli infra vörös sugarak melegítik fel testünket – rendkívül hatékonyan működik, miközben maximális komfortérzetet biztosít ( egyenletes hő eloszlás, nincs légmozgás és az egészségre is jótékony hatással van). Programozható termosztát segítségével akár mindegyik helyiség hőmérsékletét külön beállíthatjuk, ezáltal lehetőség van a kevesebbet használt helyiségek kisebb intenzitással történő fűtésére, amivel jelentős energiát takaríthatunk meg.

Infra panel: szintén infra sugarakkal történik a hőátadás, kisebb felület, magasabb felületi hőmérséklet jellemzi ezt a termék családot. Telepítése minimális építészeti beavatkozást igényel, szintén termosztáttal vezérelhető.

Elektromos kazán: akár új építésnél, akár meglévő fűtési rendszerekhez (vizes padlófűtés, radiátor) is ideális megoldás lehet, olyanok számára, akik esetleg a hagyományosabb fűtési megoldások híve.

 

Termeljük meg saját energiaigényünket!

Fűtési megoldásaink közös jellemzője, hogy az általuk hatékonyan felhasznált energiát előállíthatjuk saját naperőművünkkel. Kevés olyan fűtési rendszer van, ahol 100%-ban megújuló energiaforrásból fedezhetjük annak energiaigényét, méghozzá úgy, hogy ehhez semmilyen erőfeszítést nem szükséges a részünkről (pl: nem kell fát vágnunk minden télen). Kiváló éghajlati feltételek adottak ahhoz, hogy a fűtés - esetleg a háztartásunk további - áram igényét napelemes rendszer segítségével termeljük meg a következő 30 évben.

A beruházás jelentősebb egyszeri költséggel jár, ezért elsősorban olyanok érdeklődését keltheti fel, akik egyrészt hosszú távon gondolkodnak, nem csak szavak szintjén fontos számukra a környezetvédelem, illetve hajlandóak jelenlegi fogyasztásról lemondani azért, hogy a további életükben biztosabb és kiszámíthatóbb anyagi körülmények között élhessenek.