Ha már nem elég a hagyományos…Egyedi napelemek a BISOL-tól!

A Bisol Group jó minőségű napelemek gyárt Szlovéniában, amelyeket világszerte értékesít. Termék kínálatában nemcsak a „hagyományosnak” nevezhető poli és monokristályos modulok találhatóak meg, hanem több féle, egyedi napelemet is gyárt, amivel a megrendelő bármilyen elképzelése megvalósítható.

Tetőbe integrálható napelemek:

A poli- és monokristályos napelemek rendelhetők tetőbe integrálható kivitelben is. Ezzel a megoldással két legyet üthetünk egy csapással, a napelemes áramtermelés és a tetőfedés is megvalósulhat egyszerre. Az egyedi, úgynevezett „solrif” keretnek köszönhetően, a napelemek a tetőcseréphez hasonlóan minimális mértékben „átfedik” egymást. A különleges keretkialakításnak köszönhetően nem kell tartani a beázástól, a „napelemes tető” tökéletesen helyettesíti a cserépborítást, miközben az áramtermelésről is gondoskodik.

 

Bisol Lumina „átlátszó” napelemek

A Lumina sorozat moduljai átlátszó hátlappal készülnek ugyanakkora méretben, mint a hagyományos társaik. A modulban lévő cellák számát a megrendelő határozza meg, így szabályozható, hogy mennyi fényt eresszen át a modul, de ugyanakkor ez meg is határozza a modul teljesítményét. A Lumina modulokkal lefedett helyiségek – télikert, üvegház, gépkocsi beálló, terasz, istálló stb. – így természetes fényt kapnak. A modulok rendelhetők szabványos kerettel, keret nélkül vagy tetőbe integrálható kivitelben is.

Bisol Spectrum „színes” napelemek

A Bisol Group polikristályos napelem moduljai – ha szükséges – megrendelhetők „színes” kivitelben is. A Spectrum modellek választható színeit a különféle tetőcserép típusokhoz igazították azzal a céllal, hogy a felszerelt napelemek minél észrevétlenebbek legyenek. A Spectrum sorozat napelemei jóval költségesebb megoldást jelentenek, mint a hagyományos színű társaik, de bizonyos esetekben – mint például műemlékvédelem alatt álló épületeknél – szükségessé válhat az ilyen modulok alkalmazása.

Ajánlott cikkek