Új, gazdaságos megoldás otthona fűtéséhez

Megérkezett a Sundirect infrapanelek új generációja

A PLUS széria, amely teljes mértékben megfelel az idén életbe lépett Eu-s rendeletnek.
A szabályozás célja, hogy csökkenjen az elektronikai termékek fogyasztása és jóval hatékonyabb energiafelhasználást vár el többek között az elektromos fűtőkészülékektől is.

Az eddig gyártott, vezérlés nélküli infrapanelek kissé fapadosan működtek: a készülék a csatlakozó kábel konnektorba történő bedugásával indult el, kihúzásával pedig leállt, a programozhatóság kedvéért külön termosztátot kellett hozzá vásárolni. Az új rendelet már előírja, hogy csak vezérléssel együtt lehet elektromos fűtőkészüléket gyártani. Ezért a Sundirect egy vevőegységet szerelt a panel hátuljába, amihez két fajta távvezérlőt kínál: Smart 1.0 és a Smart 1.0 PRO (Wifi-s változat) néven.

Előre beépített termosztát-vevőegység

A Plus termékcsaládba tartozó infrasugárzó fűtőpanelek esetében a vezérlőhöz tartozó vevőegységet előre beleépítették az infrapanelek hátoldalán található csatlakozódobozba. A termosztát vevőegységét a Smart 1.0 vagy annak tovább fejlesztett változatával, a Smart 1.0 Pro távvezérlővel együtt kell használni. Egy távirányító több infrapanelt is tud vezérelni egyszerre. Ez az intelligens vezérlési mód rengeteg olyan funkciót is kínál – heti fűtésterv beprogramozása, adaptív indítás mód, „nyitott ablak érzékelés” funkció, távolléti üzemmód, okostelefonnal történő vezérlés – aminek segítségével igazán kényelmessé és komfortossá alakíthatja otthona fűtésrendszerét.
sundirect smart 1.0 pro wifi-s távvezérlőAz infrapanelek közvetlenül a tárgyakat melegítik fel

A Sundirect infravörös fűtőkészülékei a Nap által kibocsátott energiával azonos, 8-14 μ tartományba eső infravörös sugárzást bocsátanak ki. A hagyományos fűtési rendszerekre jellemző levegő felmelegítése helyett közvetlenül a tárgyakat melegítik fel, és ily módon teremtenek kellemes környezetet.
Az infravörös fűtőkészülékkel nem keletkeznek légáramlatok, a helyiség légterét nem szennyezi por és a páratartalom is változatlan marad. Rövidebb idő alatt sokkal intenzívebb komfortérzet eredményez felhasználóinak.

Sundirect infrapanelt a fürdőszobában is elhelyezheti

A PE-PLUS széria SUNDIRECT infrapanelek alapváltozatát képviselik. A fehér alumínium felület, és a szintén fehér, porfestett keretnek köszönhetően észrevétlenül biztosítja a kellemes meleget a fehérre festett mennyezeten vagy falon.

A GD-PLUS széria kiváló minőségű, ütésálló és szilánkmentes üvegből készült infravörös fűtőkészülékeiben a kifinomult forma az optimális biztonsággal és energiahatékonysággal ötvöződik, fürdőszobai használatra is alkalmas: a törülközőtartó kiegészítővel adott esetben törölközőszárítóként is használható.

sundirect gd fehér üveg infrapanel törölközőtartóval

Az MD-PLUS széria biztonsági üvegből készült fűtőpaneljeinek ezüstbevonata még a krómozott tükröknél is csillogóbb tükörfelületet képez. Működés közben nem párásodik be a tükörfelület, ideális fürdőszobai fűtés megoldássá teszi ezt a típust.

Az infrapanelekre 5 év, a vezérlőkre 2 év garancia érvényes.

Jöjjön el szaküzletünkbe és győződjön meg személyesen az infrapanelek hatékonyságáról, vagy rendelje meg webáruházunkból.

Ajánlott cikkek