12 érv az elektromos fűtés mellett

Egyre többen teszik le voksukat az elektromos fűtés telepítése mellett legyen szó akár új ház építéséről vagy régi ház felújításáról.
Miért érdemes a hagyományos fűtési rendszer helyett inkább a modern, hatékony elektromos fűtést választani?

1. Elektromos árammal üzemel, ezért működés közben nincs közvetlen káros anyag kibocsátás, nincs szén-monoxid veszély, valamint nincs szükség költséges kémény kiépítésére, és gépészeti berendezésre.

2. A gázszolgáltatást többé nem kell igénybe venni, így eggyel kevesebb szolgáltatóval kell szerződést kötnie.

3. Az elektromos fűtések nem tartalmaznak mozgó, kopó alkatrészeket, ezért minimális a műszaki meghibásodás esélye. Nem igényel karbantartást és évenkénti felülvizsgálatot.

4. A helyiségek funkciójához és egyedi igényeknek megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot. Ennek a funkciónak köszönhető, hogy a fűtés energia hatékony, de maximálisan biztosítja a felhasználó komfortérzetét.

5. A fűtés működés közben észrevehetetlen, nem ad ki hangot, nem kormol és nem füstöl.

6. Kényelmes megoldás, mert a termosztát segítségével egyszer beállítja a kívánt hőfokot az adott napszakokra, a rendszer pedig automatikusan teszi a dolgát.

7. Egy Wifis termosztát segítségével bárhonnan irányíthatja fűtését, és biztosan meleg fogja otthon várni.

8. Az elektromos fűtések egyik nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen lehet telepíteni vagy kivitelezni, legyen szó teljes családi házról vagy csak kiegészítő fűtésről.

9.  A hagyományos fűtéssel szemben az elektromos fűtésnél a legkedvezőbb a bekerülési költség.

10. A fűtési rendszerek méretezése a későbbiekben egyszerűen bővíthető, hiszen akár helyiségenként is megvalósítható a kiépítés.

11. A lakásban nem foglal plusz helyet a felesleges cső vagy radiátor, ezért könnyen illeszkedik bármilyen stílusú otthonba.

12. Elektromos fűtést napelemes rendszerrel kombinálva, megszabadulhat a rezsi költségektől.

Milyen elektromos fűtési megoldásokat kínálunk?

Infrapanel: Teljes értékű vagy kiegészítő fűtésként is alkalmazható infrafűtés. Egyedi hőérzetet biztosít. Beüzemelése egyszerű, falra és mennyezetre is szerelhető.

infrapanelek

Fűtőfilm: Teljes értékű fűtés, a teljes padlófelületet felfűti, a meleg egyenletesen oszlik el, amely kellemes hőérzetet biztosít, és mégis költség hatékony. e Padlófűtés beton vagy padlóburkolat alá.

Fűtőszőnyeg: Közvetlenül a hideg burkolat alá telepíthető fűtési megoldás, közvetlenül melegíti fel a burkolatot.

Norvég fűtőpanel: Skandináv minőség és elegancia egy modern fűtőkészülékben. Lakásokba, házakba, nyaralókba és üzlethelyiségekbe egyaránt önálló vagy kiegészítő fűtésként is megállja a helyét. A telepítése gyors és egyszerű, 4 csavarral kell a falra felszerelni és konnektorba bedugni.

norveg_fütopanel

Infrasugárzók: Hatékony megoldás raktárak, csarnokok, üzemek és kültéri helyiségek fűtésére.

A Solar Konstrukt Kft. Napelem és Elektromos Fűtés szaküzletben kollégáink hasznos szakmai tanácsokat adnak, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Az elektromos fűtőkészülékek webáruházunkból is megvásárolhatóak és cseregaranciát biztosítunk, ha elromlik a termék. Vállaljuk a teljes fűtési rendszer komplett kivitelezését is.

 

Ajánlott cikkek