dijnyertes Bisol napelemmodul

A Bisol csoport elnyerte a legjobb napelemmárkának járó elismerést

Büszkén jelentjük be, hogy a BISOL napelemgyártó vállalat elnyerte a rangos “Legjobb napelem márka” díját. A díjat az olasz és belgiumi magas színvonalú márka imázsért kapta, ahol a BISOL a kiemelkedő vásárlói elismerésnek örvend, és 2020-ban is kiemelkedik a világ számos szereplője között.

dijnyertes Bisol napelemmodulMiután már 2018-ban a francia piacon kapta meg ezt a kitüntetést, 2020-ban az olasz és a belga “Legjobb napelem márka” kitüntetést is elnyerte.
Ezt a díjat az EuPD Research adja át egy átfogó kutatás után. A felmérést Európa szerte végzik forgalmazók, telepítők és végfelhasználók részvételével.
A termék műszaki szempontjai mellett értékelik a márka tudatosságát is az iparági szakértők, majd ezen információk alapján adják át ezt az elismerést. Ennek célja, hogy megértsék, miért teljesítenek kiemelkedően jól az egyes márkák a piacon.

A tíz kulcsfontosságú egyedi értékelési tényező megvizsgálásával a kutatások felismerték a BISOL eredeti és specifikus mivoltát a napenergia területén, ami a társaságot, a termékeket és a márkát megkülönböztethetővé teszi, és kimagaslik versenytársai közül.

“Ez a kitüntetés nagyon fontos elismerés mindazoktól, akik kedvelik és előnyben részesítik az Európában gyártott termékeket, ahol szenvedélyesen alkalmazzuk a legmagasabb ipari szabványokat és a legszigorúbb minőségi kritériumokat is, amelyekkel prémium minőségű termékeket hozhatunk létre” – mondta Dr. Uros Merc, a BISOL csoport alapítója és elnöke. “A BISOL napelemmodulok előállításánál éppen olyan fontos a jól képzett szakemberek munkája, mint a modern technológia. Ezek a tényezők garantálják a BISOL napelem modulok minőségét. Az utóbbi 15 évben teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a BISOL olasz és belgiumi jelenléte mellett, mindent megteszünk, hogy támogassuk ügyfeleinket. Abszolút kiváltság, hogy a törődésünket ügyfeleink viszonozzák a BISOL mint prémium márkába vetett bizalmukkal. ”

A BISOL a kitűntető cím birtokában megújult erővel folytatja a kemény munkát, hogy továbbra is biztosítsa ügyfeleik elégedettségét.
Az újonnan bevezetett BISOL Supreme napelemes modulok a világon egyetlenek a 100% -os kimeneti teljesítmény garanciával, a legjobbat kínálják, még a legigényesebb ügyfelek számára is.

forrás: bisol.com

Ajánlott cikkek