Termékekkel kapcsolatos bejelentést tett a Bisol

A BISOL cégcsoport mindig arra törekszik, hogy a legszigorúbb ipari szabványok segítségével a legjobb minőségű termékeket hozza létre a napenergia piacán. Szakértőik folyamatosan dolgoznak új és kreatív megoldások fejlesztésén. Emiatt a Bisol néhány napja bejelentette, hogy napelem moduljai változni fognak. Egy apró változás, mellyel az Ön új rendszerének teljesítménye még nagyobb lehet.

A napenergia piac egyik úttörőjeként a Bisol cégcsoport nem csak a jelen trendjeit, de a jövő megoldásait is alakítja. Mivel a napelemek hatékonysága egyre nő, itt az ideje, hogy a méretük is ezzel együtt nőjön. Ennek biztosítása érdekében a BISOL változtat termékein, az elkövetkező hónapokban pedig beilleszti ezt az egyedi és korszerű gyártási folyamatába

A 60 cellás napelem moduljaik új mérete 1665 x 1002 x 35 milliméter lesz. Ez a méretváltozás befolyásolja az összes BISOL modult, tehát a Prémium, a 60 cellás Projekt modulokat, a Supreme Solfi- Duplex és Laminate szériát egyaránt. Az átmeneti időszak alatt a jelenlegi méretekkel is elérhetőek, várhatóan 2020 harmadik negyedévének végéig. Ezzel biztosítva elegendő időt arra, hogy megrendelőik felhalmozhassák a szükséges készleteket, és zökkenőmentesen átállhassanak az új méretekre. Ezután váltanak csak át teljesen az új modulméretekre.

Egy nem rég közzétett előrejelzés alapján a cellaméret változása már jelenleg is hatással van a 60 cellás modulok méretére. A 2019-ben domináns M2 méretről egyértelmű váltás figyelhető meg 2020-ban a G1 méretre, ami nagyobb, mint az eddigi M2-es méret, de várható a még ennél is nagyobb M6-os és G12-es cellaméretek megjelenése. Mindez összhangban áll az egyre optimalizáltabb költségekkel, amelyek csökkentik a napelemes rendszerek költségeit is.

A folyamatos változás az életünk egyetlen állandó pontja. Annak érdekében, hogy egyre jobb termékeket szállítsanak ügyfeleiknek, folyamatosan figyelik a piaci trendeket és a technológiai fejlődést. Ugyanakkor csak akkor vezetnek be új változtatásokat, amikor megkapják a teljesítményre és a fenntarthatóságra vonatkozó tesztelési adatokat. Ezért belső tesztlaboratóriumaik folyamatosan arra törekszenek, hogy csak a legjobb és bevált technológiát szállítsák Önnek, amelyre támaszkodhat.

Ha szeretné, hogy az Ön otthona is bisol napelemmel termelje meg saját áramszükségletét, válasszon csomagajánlataink közül, vagy kérje egyedi ajánlatunkat.

forrás: bisol.com

Ajánlott cikkek