Akció

Ha időben szeretne értesülni aktuális akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.

 

Nyári Napelem Akció!

Augusztus 10-ig kedvezményes áron juthat minőségi napelemes rendszerhez. Válassza ki a megfelelő napelem csomagot, vagy írja meg milyen napelem és inverter típusból állítaná össze saját rendszerét termékválasztékunkból és kérjen árajánlatot. Kollégáink augusztus 10-ig kedvezményes árakkal számolt, komplett árajánlatot küldenek el Önnek.

Válasszon minőségi napelemeinkből és invertereinkből: Bisol, Q.cells, Fronius, SMA!

A kiváló termékek mellett  másik fontos tényezője a jó minőségűnek tekintett napelemes rendszernek, a jó színvonalú kivitelezés, ami napjainkban elég kevés kivitelező cég tud biztosítani.  Megfelelő szakképzettség (villanyszerelő!), több száz kivitelezés során szerzett tapasztalat, számos elvégzett szakirányú tanfolyam (pl: Fronius szerviz képzés) megfelelő biztosítékot jelent megrendelőink számára a kiváló szakmunkára. És hogy ez tényleg így van, arról győződjön meg korábbi ügyfeleink véleményéből a referenciák oldalunkon.

Ide kattintva kérhet árajánlatot!

 

 

NORDART elektromos fűtőpanel akció!

2018 július 31-ig az ADAX NEO fűtőpanel 10.000Ft-os, az ADAX NEO WIFI fűtőpanel 12.000Ft-os, és a Glamox fűtőpanel 5.000Ft-os kedvezménnyel vásárolható meg. A termékeket megrendelheti webáruházunkban is!