fbpx

Fűtés

Raktára vagy terasza fűtéséhez keres megoldást? Kellemes és komfortos meleg egész évben!

A hagyományos fűtési rendszerekkel rendkívül költséges felfűteni a nagy belmagasságú és gyenge szigetelésű épületeket és teraszokat. Ilyen estekben ideális választás a nagy teljesítményű sugárzók alkalmazása. A sugárzók intenzívebb meleget adnak, koncentráltabb formában, így nagyobb helyiségben akár zónafűtés is kialakítható.

Milyen esetekben érdemes nagy teljesítményű sugárzót választani?
csarnok, raktár, üzem fűtéséhez,
terasz fűtéséhez,
ha kültéri használatra keres fűtést,
ha gyorsan kell felfűteni a helyiséget,
nagy belmagasságú és gyenge szigetelésű épületek fűtéséhez,
nagyobb alapterületű helyiségben szeretne zóna fűtést kialakítani.

Nagy teljesítményű sugárzók

A készülékek közvetlenül bekapcsolás után már azonnal sugározzák a meleget, nem a levegőt melegítik fel, hanem az infrasugarak útjába kerülő szilárd testeket: tárgyakat, dolgozókat stb. Ennek köszönhetően 40-50%-kal gazdaságosabb, mint az egyéb légfűtéses megoldások. Nem szükséges a teljes teret felfűteni, kialakítható zónafűtés is, ha a csarnok egy bizonyos részén szeretnék csak a megfelelő hőmérsékletet biztosítani.

Ügyfeleink véleménye

Tegye gazdaságossá fűtését és állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

Az Ecosun S+ ipari sugárzó és a Sundirect SC teraszfűtés terméktípusok vezérléshez mindenképp termosztátok használata ajánlott. Lehetőség van akár otthonától távol, interneten keresztül – okostelefonos applikációval – beállítani a kívánt hőfokot. A termosztátot betudja programozni bizonyos időszakokra is pl.: munka kezdésre fűtse fel a helyiséget, míg a munkaidő végén kapcsoljon ki. A Sundirect OC kültéri fűtőkészülék egy egyszerű távvezérlő segítségével a beépített vezérlőrendszer két különféle teljesítményszintű üzemeltetést tesz lehetővé.

Milyen méretezéssel és fogyasztással tervezhetek?

Ezt nehéz megbecsülni. Az infrasugárzók esetében egyedileg, a használattól függően, kizárólag terv alapján lehet megállapítani, hogy mekkora teljesítményű rendszerre van szükség. Az sugárzók fogyasztása függ az adott helyiség méreteitől és energetikai állapotától. Mindenképp kérje szakember segítségét!

Válassza ki a megfelelő terméktípust!

Ecosun S+ ipari sugárzó

Nagy teljesítményű infrasugárzó csarnokok, üzemépületek teljes értékű fűtésére Európa piacvezető infrafűtés gyártójától.

Keresse kollégáinkat

Varga Márk
06 20 537 9960
Horváth Zoltán
06 20 537 6955
Posta István
06 20 537 8123