Napelem

BISOL BMU/BMO POLI- ÉS MONOKRISTÁLYOS NAPELEM

A Bisol cégcsoportot 2 fiatal mérnök alapította 2005-ben, ami mára már egy 300 főt foglalkoztató nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. A cég központja és a gyártóüzem a szlovéniai Prebold-ban található, képviseleti irodáik megtalálhatóak az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Belgiumban, Franciaországban és Németországban.

termékkép
bisol monokristályos napelem modulok

JELLEMZŐK

Típus: poli- és monokristályos
Keret: standard alumínium, ezüst vagy fekete színű
Hátlap: fehér, fekete, átlátszó
Teljesítmény (poli): 260-280 W
Teljesítmény (mono): 285-305 W
Gyártás: Made in EU
Méret: 1649×991×35 mm
Termék garancia: 15 év
Teljesítmény garancia: 25 év lineáris (min. 85% a 25. év végéig)

Made in EU

Rendelkezik minden releváns tanúsítvánnyal

5 busbar technológia

Szigorúan pozitív teljesítménytolarencia

Anti-reflexiós üveg

13%-kal nagyobb valós teljesítmény

PID mentes

Rendkívül alacsony degradáció

Kiváló teljesítmény rossz fényviszonyok mellett is

SZÉLES TERMÉK VÁLASZTÉK

A cég napelemes megoldásai igyekszenek minden vevői igényt kielégíteni. Nemcsak a minőségre figyelnek oda, hanem az esztétikai megjelenésre is. A sztenderd modulok kérhetők többféle megjelenéssel is, ezüst vagy fekete színű kerettel, fehér vagy fekete színű, sőt akár átlátszó hátlappal is. Nagyfokú rugalmasság jellemző a vállalatra, amellyel igyekeznek maximálisan megfelelni a megrendelők elvárásainak.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, BIZTOS GARANCIAHÁTTÉR

A napelem modulok megfelelnek a szigorú európai minőségi szabványoknak, a modulok egyedileg sorszámozottak, a felszerelést követően online regisztrálással a gyártó pontosan nyomon tudja követni, hogy melyik napeleme hova és mikor került beépítésre. Ez nagyban segítheti későbbiekben az esetleges garanciális ügyintézést is, a gyártó egyértelmű szándéka nemcsak az egyszeri gyors értékesítés, hanem komoly gondot fordít a napelem élettartama alatti problémamentes üzemelésre is, amivel igyekszik hozzájárulni a napelemes beruházások minél hamarabbi gazdasági megtérüléshez és a megrendelők maximális megelégedettségéhez. Az esetleges garanciális igények érvényesítésénél később komoly előnyt jelenthet a cég földrajzi közelsége is (ami jó néhány távol keleti gyártó termékeinél problémás lehet, és amivel napelem vásárlásakor jellemzően nem törődik egy átlagos vásárló).

Szeretnék ajánlatot kérni komplett kivitelezésre:
helyszíni felmérés, ajánlatadás, tervezés,
szerelés, karbantartás

Szerelő,
kivitelező vagyok,
viszonteladói árak érdekelnek

Interneten rendelnék,
irány a Webáruház

Személyesen érdeklődnék,
megtekinteném és kipróbálnám
a termékeket