fbpx

Napelem

Az elmúlt évben több, mint 400 db napelemes rendszert telepítettünk- Legyen Öné a következő!

A megújuló energia piac még mindig fiatalnak számít hazánkban, büszkék vagyunk rá, hogy már a kezdetektől jelen vagyunk itt, ezért jelentős tapasztalatokra tettünk szert az elmúlt években. Csak a 2019-es évben 389 családi házra telepítettünk napelemes rendszert, és reméljük 2021-ben Önnél is mi telepítjük a napelemeket!

Mit tudunk még nyújtani Önnek?

Személyre szabott ajánlatot kap
Minden ügyfél különböző. Épp ezért munkatársaink időt és energiát fordítanak az Ön igényeinek megismerésére, hogy annak megfelelő ajánlatot dolgozzanak ki.
Piacvezető termékekkel telepítjük rendszerét, megfizethető áron
A termék kínálatunk összeállításakor olyan gyártókat választottunk, akik garantálják a megbízható minőséget és szerviz hátteret biztosítanak termékeikhez.
Saját kapcsolattartója lesz
Bármikor fordulhat ügyintézőjéhez, aki hiteles információkkal látja el, és egy személyben felelős a gördülékeny ügyintézésért és tájékoztatásért.
Nem csak telepítünk, hanem gondoskodunk napelemes rendszere biztonságos üzemeléséről
Számunkra a napelem karbantartás, tisztítás, hiba elhárítás is egy üzleti lehetőség, ezért erre is időt és energiát fordítunk cégünknél, mert hosszú távra tervezünk.
Nálunk nem érheti meglepetés, pontosan azt kapja, amit megbeszéltünk!
Az előzetes árajánlatát csak úgy készítjük el, hogy munkatársunk előtte telefonon egyeztet Önnel.
Kollégánk személyesen keresi fel Önt a telepítés helyszínén, és a részletek ismeretében a legjobb megoldást ajánlja Önnek.
Szerződést kötést követően Önnek nincs további teendője, nem kell aggódnia az engedélyek miatt, mindent elintézzünk.
Kivitelező csapatunk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik az Önnel előre egyeztetett időpontban telepítik napelemes rendszerét, a műszaki terveknek megfelelően.
Telepítést követően is bármikor számíthat segítségünkre, ha bármilyen hiba merül fel szakszerviz szolgáltatásunk segítségével, rendszere hamarabb fog újra jól működni.
Levesszük a terhet Önről a garanciális ügyintézés során, közvetlenül tartjuk a kapcsolatot a termék gyártójával.
A napelemes termelés elszámolása az áramszolgáltatóval a későbbiekben időnként problémás lehet, mi ebben is tudunk segíteni.

Ügyfeleink véleménye

Számolja ki, mekkora napelemes rendszerre van szüksége:
Ne keresgéljen tovább, találja meg egyszerűen az Önnek megfelelő napelemes rendszert!
Egy komplett napelemes rendszert sokféle típusú napelem modulból vagy inverterből össze lehet állítani. Az itt megadott csomagtípusokból megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő napelemes rendszert. Rendelje meg és nyugodtan dőljön hátra, a többit már intézzük mi.
Ha mégsem talál kedvére valót, akkor természetesen bármikor lehet kérni a csomagajánlatban szereplő termékek helyett más napelem és inverter típust is.

Keresse kollégáinkat

Varga Márk
06 20 537 9960
Horváth Zoltán
06 20 537 6955
Posta István
06 20 537 8123