fbpx

Bisol monokristályos, félcellás PERC napelem

A Bisol monokristályos, félcellás napelmei PERC cellával készülnek, a megszokott minőségben és garancia feltételekkel. Az európai gyártású modulok félcellás kialakításuknak köszönhetően  akár 75%-kal alacsonyabb az ellenállási veszteség. Az alacsonyabb áthaladó áramnak köszönhetően a cellák hőmérséklete alacsonyabb, így kisebb a hot spot hatás kockázata. Legújabb BDO szériája osztott celláinak köszönhetően nagyobb hatásfokkal működnek. Maximális hatékonyság, megbízható európai termék.

Made in EU

Szigorúan pozitív teljesítménytolerancia

PID mentes

Perc technológia

Rendkívül alacsony degradáció

Modul hatásfoka közel 19%

Kiváló teljesítmény rossz fényviszonyok mellett is

Lineáris garancia

Termék garancia

Napelem modul jellemzői

Típus

Monokristályos, félcellás, PERC

Termék név

Bisol BDO Duplex 325W PERC

Teljesítmény

325 W

Bruttó listaár

61 576 Ft

Gyártás

Szlovénia

Méret

1690x1002x35 mm

Súly

18.5 kg

Termék garancia

15 év

Teljesítmény garancia

25 év lineáris (min. 85% a 25. év végéig)

A Bisol cégcsoportot 2 fiatal mérnök alapította 2005-ben, ami mára már egy 300 főt foglalkoztató nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. A cég központja és a gyártóüzem a szlovéniai Prebold-ban található, képviseleti irodáik megtalálhatóak az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Belgiumban, Franciaországban és Németországban.

Kiváló minőség, biztos garanciaháttér: A napelem modulok megfelelnek a szigorú európai minőségi szabványoknak, a modulok egyedileg sorszámozottak, a felszerelést követően online regisztrálással a gyártó pontosan nyomon tudja követni, hogy melyik napeleme hova és mikor került beépítésre. Ez nagyban segítheti későbbiekben az esetleges garanciális ügyintézést is, a gyártó egyértelmű szándéka nemcsak az egyszeri gyors értékesítés, hanem komoly gondot fordít a napelem élettartama alatti problémamentes üzemelésre is, amivel igyekszik hozzájárulni a napelemes beruházások minél hamarabbi gazdasági megtérüléshez és a megrendelők maximális megelégedettségéhez. Az esetleges garanciális igények érvényesítésénél később komoly előnyt jelenthet a cég földrajzi közelsége is (ami jó néhány távol keleti gyártó termékeinél problémás lehet, és amivel napelem vásárlásakor jellemzően nem törődik egy átlagos vásárló).