fbpx

Bisol Full-square, monokristályos, PERC napelem

A Bisol cég monokristályos napelmei már PERC cellával készülnek, a megszokott minőségben és garancia feltételekkel. Az európai gyártású monokristályos modulok nagyobb hatásfokúak, mint polikristályos társaik. Legújabb prémium szériája, a BMO Full-Square még nagyobb celláinak köszönhetően nagyobb a hatásfoka is. Maximális hatékonyság, megbízható európai termék.

Made in EU

Szigorúan pozitív teljesítménytolerancia

PID mentes

Perc technológia

Rendkívül alacsony degradáció

Modul hatásfoka közel 19%

Kiváló teljesítmény rossz fényviszonyok mellett is

Lineáris garancia

Termék garancia

Napelem modul jellemzői

Típus

Full-Square, monokristályos, PERC

Termék név

BISOL BMO FULL-SQUARE PERC 330W

Teljesítmény

330 W

Bruttó listaár

Gyártás

Szlovénia

Méret

1649×991×35 mm

Súly

18.3 kg

Termék garancia

15 év

Teljesítmény garancia

25 év lineáris (min. 85% a 25. év végéig)

NAPELEMES RENDSZER  A MODULLAL

A Bisol cégcsoportot 2 fiatal mérnök alapította 2005-ben, ami mára már egy 300 főt foglalkoztató nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. A cég központja és a gyártóüzem a szlovéniai Prebold-ban található, képviseleti irodáik megtalálhatóak az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Belgiumban, Franciaországban és Németországban.

Kiváló minőség, biztos garanciaháttér: A napelem modulok megfelelnek a szigorú európai minőségi szabványoknak, a modulok egyedileg sorszámozottak, a felszerelést követően online regisztrálással a gyártó pontosan nyomon tudja követni, hogy melyik napeleme hova és mikor került beépítésre. Ez nagyban segítheti későbbiekben az esetleges garanciális ügyintézést is, a gyártó egyértelmű szándéka nemcsak az egyszeri gyors értékesítés, hanem komoly gondot fordít a napelem élettartama alatti problémamentes üzemelésre is, amivel igyekszik hozzájárulni a napelemes beruházások minél hamarabbi gazdasági megtérüléshez és a megrendelők maximális megelégedettségéhez. Az esetleges garanciális igények érvényesítésénél később komoly előnyt jelenthet a cég földrajzi közelsége is (ami jó néhány távol keleti gyártó termékeinél problémás lehet, és amivel napelem vásárlásakor jellemzően nem törődik egy átlagos vásárló).