Orosháza Thék Endre utca napelemes rendszer referencia 1

Napelem Orosháza 4,86 kW

  • Ügyfél: Anda Kálmán
  • Helyszín: Orosháza Thék Endre utca
  • Évszám: 2017

“Több árajánlatot bekértem országosan, hasonló paraméterekkel rendelkező napelemes rendszerre, olyanokat, amelyet később a Solar Konstrukt Kft-től megrendeltem. Az árak tekintetében kb. 10%-kal volt kedvezőbb itt az egyező műszaki tartalommal rendelkező napelemes rendszer. Az üzletkötő, személy szerint Posta István, betegen leutazott a rendszer felmérése és a részletek megbeszélése céljából. Mivel külföldön dolgozom, így segített, hogy a szabadságom rövidke ideje alatt még el tudjuk indítani a megrendelés folyamatát. Ez rendkívül szimpatikus volt számomra és a döntésem meghozatalában és helyességében nagyban segített.
A cég szolgáltatása teljes körű volt, az engedélyezést, anyagdíjakat, szerelvényeket és kivitelezést is magában foglalta. Számomra fontos volt még, hogy a kivitelező viszonylag a közelben van, karbantartási, garanciális munkák elvégzése rövid idő alatt megoldható, amennyiben szükséges.

A Solar Konstrukt Kft. egyebekben a vállalt feladatot tisztességesen elvégezte, a szerelők jól felkészültek, mindent oda tesznek, ahová a megrendelő kéri. Gyorsan és szépen dolgoznak, minőségi anyagokat használva, a gyakorlat pedig majd megmutatja, hogy a napelemes rendszerem a hozzá fűzött reményeket beváltja-e.”