***
 • adax neo wifi 3
 • adax_neo_wifi
 • adax neo wifi 2

Adax Neo Wifi fűtőpanel

Ingyenes szállítással!

84 000 Ft98 000 Ft

Távvezérelhető fűtőkészülék, az Adax Neo fűtőpanel legújabb típusa, beépített wifi vevőegységgel a hatékony működésért. Az Adax Neo Wifi letisztult, fehér színű fém előlappal. A felhasználóbarát telefonos alkalmazásnak köszönhetően a termosztát egyszerűen kezelhető, és folyamatos visszajelzést kaphat a fűtendő helyiség hőmérsékletéről. A készülék fürdőszobába is elhelyezhető.

Típusok fehér színben:

18 cm magassággal : 800W,  1000W,  1200W, 1400W teljesítménnyel
35 cm magassággal: 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W és 2000W teljesítménnyel

 • 18cm
 • 35cm
 • Fehér
 • 400W
 • 600W
 • 800W
 • 1000W
 • 1200W
 • 1400W
 • 2000W
Kiürítés
84 000 Ft
Cikkszám:N/A Kategória:

Product Description

Az Adax Neo WiFi okostelefonnal távolról vezérelhető,digitális termosztáttal ellátott norvég elektromos fűtőpanel. Megfelelő wifi hálózat esetén Android és IOS operációs rendszerű készülékekkel egyszerűen szabályozható a fűtés, ezzel gazdaságosabban működtethető. Több fűtőpanel használata esetén a fűtőpeneleket akár különböző hőfokra is tudja állítani, így minden szobát az Önnek legideálisabb hőmérsékleten tud tartani. A távvezérlésnek köszönhetően többet nem kell a hideg lakásba hazaérnie, hiszen beállíthatja a kívánt hőfokot még azelőtt hogy hazaérne, így amint hazaér, már kellemes meleg fogadhatja.

A fűtőpanel konvekciós elv alapján működik. Alul beáramlik a hűvös levegő, áthalad a fűtőbetéten, ami felmelegíti azt és felfelé áramolva távozik. Nincs benne ventilátor: egyszerűen, a termodinamika elvén működik. A fűtőpanel felszerelése és beüzemelése nem igényel szaktudást. Mindössze négy csavarral kell a tartókonzolt a falhoz erősíteni és ráakasztani a fűtőpanelt. A gyárilag szerelt dugvillát csak be kell dugni a konnektorba és a panel azonnal használatra kész. Ha közvetelnül a hálózatra szeretné kötni a készüléket, akkor sem kell aggódnia, hiszen a dugvilla garanciavesztés nélkül levágható, és ugyanolyan vagy nagyobb keresztmetszetű vezetékkel a vezeték toldható, és rövidíthető. (A készülék megbontásával a vezeték cseréje garanciavesztéssel jár). Ennek kivitelezését azonban mindenképp bízza szakemberre. Ha nincs lehetősége vagy nem szeretné a készüléket a falra rögzíteni, akkor van lehetőség a fűtőpaneleket tartólábra is helyezni, amit külön kell megvásárolni a fűtőpanelekhez, a tartólábakat nem tartalmazza a csomagolás.

Az készülék dupla szigetelést, kifröccsenő víz elleni védelmet kapott (IP 24-es érintésvédelmi osztály), ezáltal  lehetővé teszi, hogy az elektromos fűtőpanelt akár fürdőszobájában is használhassa. A fűtőpanel a szoba bármely pontjában elhelyezhető, de a legoptimálisabb működés érdekében érdemes az ablak alatt elhelyezni. Ahhoz, hogy a készülékek közül minden felhasználó megtalálja a számára legalkalmasabbat, különböző teljesítményű és magasságú panelek közül tudnak választani. A gyártó 5 év cseregaranciát vállal termékeire.

Amennyiben ki szeretné próbálni vásárlás előtt a terméket, látogasson el szegedi telephelyünkre.

Az Adax Neo Wifi alkalmazás az alábbi linkekre kattintva letölthető:

App Store logo Google Play logo

Additional Information

Tömeg kg
Méretekcm
Felületi hőmérséklet

40-50 °C (max. 75 °C)

Feszültség

230V

Érintésvédelem

IP24

Fűtőpanel jellege

kerámia magos fűtőbetét

Rögzítés

fali konzol

Felület

választható színű, sík (tisztítható)

Vezérlés

Beépített termosztát (beállítható érték 6-30 ֯C)

Csatlakozó vezeték

1,15 m + szabvány dugalj

Min. távolság a padlótól

15 cm

Min. távolság a mennyezettől

150 cm

Jótállás

5 év

Ingyenes szállítással

Igen

Súly és méret

Letöltés

Katalógus
Használati utasítás
Jótállás

ÉRDEKELHETIK MÉG…