***
  • Atlantic RSS 2012
  • RSS2012
  • Atlantic RSS 2012
  • rss-2012-1000w-torolkozo-szarito
  • rss-2012-1000w-torolkozo-szarito (2)
  • 2012-ambience
  • RSS2012_2

Atlantic RSS 2012 törölköző szárító

Ingyenes szállítással!

67 724 Ft106 973 Ft

Az Atlantic RSS 2012 törölköző szárító manuális termosztáttal, letisztult designjával bármely fürdőszobában megállja a helyét. Kellemesen felmelegíti fürdőszobáját és megszárítja a törölközőket is.

  • 500W
  • 750W
  • 1000W
Kiürítés
67 724 Ft
Cikkszám:N/A Kategória:

Product Description

Az Atlantic RSS 2012 törölköző szárítót akár fürdőszobája önálló fűtéseként is használhatja. Két programozható funkcióval rendelkezik, a „2h Boost”-tal és a „24 Auto”-val. Előbbi lehetővé teszi, hogy a törölközőszárító maximális teljesítménnyel működjön 2 órán keresztül, aminek köszönhetően gyorsan meleget varázsol a fürdőszobájába. A „24h Auto” pedig ezt a funkciót ismétli meg minden 24 órában. A család legkisebb tagjainak védelmében gyerekzárral is fel van szerelve. Az Atlantic RSS 2012 törölköző szárító gondoskodik arról, hogy többet ne kelljen családjának a meleg vízből a hideg törölközőbe burkolóznia.

A teljesen zárt rendszernek köszönhetően nincs folyadékvesztés, így a folyadékszintet nem kell ellenőrizni, sem pótolni. A radiátor fagyálló folyadékkal van töltve, ami -10°-ig fagyálló, ezáltal ha hosszabb ideig nem tartózkodik othtonában, akkor sem kell attól tartania, hogy szétfagy a készülék. 

A készülék 90 cm hálózati kábellel van ellátva, dugvilla nélkül. A felszerelés előtt, mutassa meg szerelőjének a letölthető szerelési útmutatót, és a vezeték megfelelő bekötési rendjét, hogy elkerülje elektromos rövidzárlat kialakulását. Ne szerelje a készüléket gyúlékony anyagok (például függöny) közelébe, huzatban lévő helyre, vagy pl. ventilátor közelébe, se konnektordugalj alá. 

A 3 különböző teljesítményű és méretű modell közül biztosan megtalálja azt, amely felmelegíti fürdőszobáját a hideg téli napokon. Ahhoz, hogy a készülék hosszútávon megfelelően működjön, évente legalább kétszer érdemes
megtisztítani. A tisztításhoz ne használjon erős tisztítószereket. A gyártó 2 év garanciát vállal a termékre. Gyártási hibára visszavezethető meghibásodás esetében az Atlantic kicseréli, vagy megjavítja a hibás készüléket.

Additional Information

Tömeg kg
Méretekcm
Feszültség

230V

Érintésvédelem

IP24

Vezérlés

manuális termosztát

Gyártó

Atlantic

Jótállás

2 év gyártói garancia

Ingyenes szállítással

Igen

SÚLY ÉS MÉRET

Atlantic RSS méretezés

LETÖLTÉS

Használati utasítás