***
  • Hemstedt Alu-Z fűtőszőnyeg

Hemstedt Alu-Z fűtőszőnyeg

33 084 Ft126 996 Ft

A Hemstedt Alu-Z fűtőszőnyegét elsősorban laminált padló alá történő telepítéshez ajánljuk. Az üvegszállal erősített alumínium bevonat egyenletes hőeloszlást biztosít a padlóburkolat alatt. Vékony kialakításának (kb. 5 mm + padlóburkoló) köszönhetően felújításhoz és új építésű házakhoz is ideális.  Szabályozásához termosztát szükséges

  • 1 m2
  • 2 m2
  • 3 m2
  • 4 m2
  • 5 m2
  • 6 m2
  • 7 m2
  • 8 m2
Kiürítés
33 084 Ft
Cikkszám:N/A Kategória:

Product Description

A  német Hemstedt cég által kifejlesztett ALU-Z fűtőszőnyeget elsősorban laminált padló, parketta alá javasoljuk. A fűtőrendszer kevesebb, mint fél centiméter vastagságú, így nem emeli meg a padlószintet. 100 W/ teljesítményének köszönhetően, gyorsan felmelegíti otthonát. Egyszerűen telepíthető és egyenletes hőeloszlást biztosít az alumíniumfólia termikus tulajdonságainak köszönhetően.  Telepítés előtt ellenőrizze, hogy a padló megfelelő hőszigeteléssel rendelkezik-e. A dupla szigetelésének köszönhetően az Alu-Z fűtőszőnyeg prémium kategóriás termékek közé tartozik. Ezt a terméket vásárlás előtt akár ki is próbálhatja szegedi szaküzletünkben.

A Hemstedt termékei a  HEM-SYSTEM® révén egyedülállóak a piacon. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően átmenet nélkül csatlakozik a meleg és a hideg összekötő vezeték, így a szigetelés, a csőhálózat és az átmenet közt nincs szintkülönbség, egyetlen egészet képeznek. Az előnyök nyilvánvalóak: a rendszer egyrészt tökéletesen vízálló, másrészt a keskeny, vékony csőhálózat révén könnyen lefektethető. Emellett egy munkaművelet kimaradásával nemcsak jobb és tartósabb, hanem olcsóbb is lesz a fűtőrendszer!

A fűtőszőnyeg kizárólag termosztáttal összekötve üzemeltethető.

Maga a gyártó már 1974 óta van jelen a piacon, kis családi vállalkozásként indultak. Azóta viszont hatalmas növekedésnek indultak, mára már több, mint 70 alkalmazottal dolgoznak együtt. A Hemstedt évről évre bebizonyítja, hogy a minőség és az innováció elengedhetetlen alappillérei vállalkozásuknak, ennek köszönhetően számos díj büszke tulajdonosai. 2008-ban és 2015-ben is bekerült a “Top 100” termék közé, emellett már háromszor (2014-ben, 2016-ban és 2018-ban) is elnyerték az “Industry Prize Best Of” díjat is. A legnagyobb megtiszteltetés talán mégis a 2015-ben elnyert, német  “Querdenker Award”, amit azok a vállalkozások kapnak meg, akik a leginnovatívabb megoldásokkal álltak elő.

 

Additional Information

Tömeg kg
Méretekcm
Fűtéstípus

Padlófűtés

Teljesítmény

100W/m2

Feszültség

230V

Vezérlés

Duplaszenzoros termosztát

Telepítés

melegburkolat alá

Érintésvédelem

IP67

Jótállás

5 év

Bekötés

2,5 m hidegvezeték