***

TH600-Pro törölközőtartós infrapanel

Ingyenes szállítással!

100 768 Ft 79 345 Ft

A Sundirect TH600 infrapanel a Sundirect TH400 panel 600W teljesítményt kínáló nagytestvére. A törölközőszárítóval ellátott fűtőtest nem csak szép, de praktikus is. A zuhany alól, vagy a kádból kilépve kellemes meleg fogadja.

Letisztult formavilágának köszönhetően nem csak hatékony, de elegáns is egyben, így a legmodernebb fürdőszobában is megállja a helyét.

100 768 Ft
Cikkszám:FUT20036 Kategória:

Product Description

A Sundirect TH600-Pro fűtőpanelre sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy unalmas lenne. Letisztult formavilágának és fehér színének köszönhetően bármely fürdőszobában megállja a helyét. A panel nem csak megjelenésében, de kialakításában is a modern megoldásokat képviseli. A rozsdamentes törölközőtartónak köszönhetően nem csak egy modern, de praktikus fűtőtestet is kapunk.

A 600W teljesítménynek köszönhetően akár önálló fürdőszobafűtésnek is kiváló választás lehet a készülék.

A fűtőpanelt vezérlése két módon történhet: a kényelmes, stílusos érintőképernyős üvegfelületen keresztül, vagy a Sundirect mobilapplikációján keresztül. Utóbbi megoldásnak köszönhetően a készülék bárhonnan vezérelhető. Ezzel biztos lehet benne, hogy egy fárasztó nap után, mikor csak egy forró fürdőre vágyik, mire hazaér, fürdőszobájában már kellemes meleg várja.  Bár hazánkban még nem támogatott, de a készülék kompatibilis a Google Home-mal és az Amazin Alexával is, így a jövőben akár virtuális asszisztense is be tudja majd állítani a kívánt hőmérsékletet. Ezzel már most egy lépéssel közelebb kerülhet az okosotthonhoz.

A Sundirect TH600-Pro infrapanel könnyű rögzítéséről a csomagban található Easy-Fit keret gondoskodik: a keret falra rögzítését követően csak a helyére kell emelni a fűtőtestet. Ezután már csak a konnektorba kell dugnia, és már működik is.

A panel felületi hőmérséklete 90 és 100 Celsius között mozog, amikor magasabb fűtési hőmérsékletre állítja, ha csak temperálásra vagy törölközője szárítására használja, akkor 70-80 Celsius között mozog.

A gyártó a vezérlőegységre 2, a panelre 5 év cseregaranciát vállal.

Megnézné, vagy akár működés közben is kipróbálná az eszközt? Látogasson el a Szegeden található telephelyünkre, ahol munkatársaink már várják Önt és minden felmerülő kérdésére készséggel válaszolnak.

Additional Information

Tömeg15 kg
Méretek58.5 x 110cm
Ingyenes szállítással

Igen